A jucat in Captain America… Stiai ca e roman?

fgjgyjy

Sebastian Stan, romanul care face legea la Hollywood

Sebastian Stan este romanul de 30 de ani care le reaminteste specialistilor in cinematografie din Statele Unite ale Americii ca tara noastra poate fi o sursa nesecata de talente.

Sebastian s-a nascut in Constanta si, la varsta de opt ani, s-a mutat impreuna cu mama lui, o pianista desavarsita, la Viena. Mai tarziu, cand a implinit 12 ani, a traversat oceanul impreuna cu mama sa si s-a inscris la Rockland Day School, institutie al carui director i-a devenit tata vitreg in cele din urma.

Dupa ce a luat primele lectii de actorie in Rockland County, New York, Sebastian a urmat cursurile unei apreciate scoli de vara, la care au fost inscrise nume grele de la Hollywood precum Natalie Portman, Mandy Moore sau Robert Downey Junior.

Studiile universitare le-a facut la Rutgers State University of New Jersey si, in timpul facultatii, a petrecut chiar un an in Marea Britanie, unde si-a desavarsit talentul actoricesc.

Pregatirea l-a ajutat pe Sebastian, care la scurt timp de la absolvirea studiilor a primit primul rol in anul 2005, in proiectul The Architect. Mai apoi, a jucat in The Convenant, Gossip Girl, Kings, Spread, Rachel Getting Married, Black Swan, Captain America, Gone, The Apparition, Political Animals si, cel mai recent, in serialul Once Upon a Time.

fgdfhhfNestatornic, el a trecut de la comedie, la drama si mai apoi la actiune, demonstrand ca este la fel de bun ca oricare actor celebru de la Hollywood. Nici nu avea cum sa fie altfel, avand in vedere ca a jucat alaturi de cateva dintre cele mai mari nume de pe Taramul Filmelor: Anne Hathaway (Rachel Getting Married), Natalie Portman (Black Swan), Macaulay Culkin (Kings), John Cusack (Hot Tube Hot Machine), Winona Ryder (Black Swan), Mila Kunis (Black Swan), Chris Evans (Captain America), Stanley Tucci (Captain America), Samuel L. Jackson (Captain America), Ashley Greene (The Apparition), Tom Felton (The Apparition), Ginnifer Goodwin (Once upon a time) si, bineinteles, toti actorii din Gossip Girl.

Chiar si in plan personal Sebastian nu a stat prea rau, despre el stiindu-se ca a fost iubitul lui Lieghton Meester, cea care da viata personajului Blair Waldorf. El a mai fost iubitul Diannei Agron (Glee) si al lui Jennifer Morrison (House MD), alaturi de care a aparut in Once Upon a Time.

Reclame

Tag-uri:, , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: