Angelina Jolie la cutite cu mama soacra

PROBLEME DE FAMILIE ?

Se pare ca lucrurile nu sunt tocmai pe roze intre mama viitorului sot Brad Pitt si Angelina Jolie, care si-a iesit din minti cand a auzit ce a facut soacra ei.
Angelina Jolie a fost „umilita” dupa ce Jane, mama lui Brad Pitt, a trimis o scrisoare catre un ziar din Missouri in care condamna mariajele intre persoanele de acelasi sex si posibila realegere a presedintelui Barack Obama.

„Jane nu a vrut niciodata sa vorbeasca despre politica cu Angelina. Stia ca va trezi controverse intre ele si a incercat sa pastreze o relatie cu mama nepotilor ei. Nu s-a gandit ca scrisoarea va starni astfel de comentarii”, a spus o sursa apropiata vedetei.

Angelina Jolie, cunoscuta militanta pentru drepturile homosexualilor, „i-a spus lui Brad sa isi educe mama, insa Brad e prea mamos”, a mai spus sursa.

„Daca Brad nu o va face, Angelina va trebui sa ia atitudine si sa vorbeasca cu Jane despre asta; ca mama a unei celebritati atat de proeminente, nu ar trebui sa scrie scrisori care sa contrazica opiniile fiului ei. Situatia va exploda inevitabil. Brad ii tot spune sa nu mai ia lucrurile acestea in serios, insa atunci cand Angelinei i se pune pata pe ceva, nu ai cum sa o convingi sa renunte” sursa: PROTV

RECOMANDARI :

Divorţul Tom Cruise – Katie Holmes

Photoshop – Razbunarea ( foto funny )

Reclame

Tag-uri:, , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: