X-Men First Class 2011 / subtitrari

X-Men First Class + Top 10 GRESELI

   X-MEN: CEI DINTÂI reuneşte anvergura şi acţiunea blockbuster-ului verii cu o poveste bazată pe personaje care dezvăluie începuturile poveştii X-Men şi o poveste secretă a războiului rece şi lumea noastră în pragul Armaghedonului. În timp ce cei dintâi descoperă, controlează şi îşi acceptă puterile formidabile, se formează alianţe care va naşte războiul etern dintre eroii şi ticăloşii din universul X-Men. Ca toate poveştile grozave cu X-Men, X-MEN: CEI DINTÂI abordează teme şi probleme ambiţioase, oferind în acelaşi timp o privire bogată şi personală asupra unei echipe neobişnuite de supereroi.

Filmul e plasat în anii ’60.Tensiunile tot mai mari dintre SUA şi Uniunea Sovietică ameninţau întreaga planetă – fapt ce a dus la criza rachetelor din Cuba. Atunci lumea a descoperit existenţa mutanţilor.

Tot în această perioadă Charles Xavier l-a întâlnit pe Erik Lehnsherr.  Înainte ca Charles (James McAvoy) şi Erik (Michael Fassbender) să-şi ia numele de Profesorul X şi Magneto, erau doi tineri care-şi descopereau puterile. Înainte să fie duşmani de moarte, au fost cei mai apropiaţi prieteni, lucrând împreună şi cu alţi mutanţi pentru a opri cea mai mare ameninţare pe care a cunoscut-o lumea vreodată.

TOP 10 GRESELI :

10. La inceputul filmului, Shaw ii da tanarului Erik o moneda. E o moneda de 5 marci, nazista, din 1934, dar genul acesta a fost produs in perioada 1936-1939.

9. Erik vine in Argentina intr-un tinut numit Villa Gesell, un oras in mijlocul muntilor. Villa Gesell este un oras pe plaja Oceanului Atlantic, fara munti.

8. In First Class, Profesorul X este paralizat, la finalul filmului in 1962. In filmul anterior, el mergea cand a vizitat-o pe fata (Jean), la jumatatea anilor ’70, alaturi de Magneto.

7. Emma Frost este vazuta ca adulta (pe la aceeasi varsta cu Professor X si Magneto). Dar personajul ei este si in X-Men Origins: Wolverine, cand cei doi sunt mult mai batrani, dar ea este mai tanara.

6. Scena de la inceput se desfasoara intr-un lagar de concentrare german, in Polonia ocupata in 1944. Omul de stiinta Sebastian Shaw il observa printr-o fereastra pe Erik, cum indoaie poarta de metal si cheama un baiat sa-l vada. La intrarea in biroul sau, se aude piesa Non, Je ne regrette rien. Melodia a fost scrisa in 1956 si inregistrata de Edith Piaf in 1960.

5. Pozitia mainii fermierului se misca dupa ce Erik l-a injunghiat si tintuit de masa.

4. Cutitul folosit in secventa clubului din Argentina nu are sange pe lama, desi a injunghiat un om in stomac si mana altuia de doua ori.

3. In filmul original X-Men, Xavier mentioneaza ca l-a cunoscut pe Magneto cand avea 17 ani. Aici il cunoaste dupa 20, dupa ce devine profesor.

2. In scena in care Erik il confrunta pe Shaw pe barca, parul Emmei isi schimba forma. O data este lasat pe umeri, o data este prins.

1. Shot-ul pentru a stabili locatia barcii lui Show arata ca sunt in Miami. Si totusi, in cadru vedem un pod suspendat. Este Sunshine Skyway Bridge, in Tampa, nu in Miami. Podul a fost construit in 1982 si nu in 1962.

General Information:

Source: R5 DVD9
Format: MKV / AVC
Video Codec: H264
File size: 697 MiB
Duration: 2h 9mn
Overall bit rate: 749 Kbps
Width: 720 pixels
Height: 304 pixels
Display aspect ratio: 2.35:1
Frame rate: 23.976 fps
Subtitle: Romanian
Audio: Source: EP1C
Format: AC-3
Bit rate mode: Constant
Bit rate: 128 Kbps

DOWNLOAD X-Men.First.Class.2011.R5.AC3.H264.RoSubbed-MxM

Tag-uri:, , , , , , , , , ,

Un gând despre „X-Men First Class 2011 / subtitrari

  1. demispc Octombrie 27, 2011 la 7:46 am Reply

    o abureala !!! nu se ridica la nivelul celor precedente??!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: