„Ho Ho Ho” – Mosule avem o problema ( Film Romanesc Comedie )

„Ho Ho Ho”   – 2009

PREMIERĂ. Ştefan Bănică Jr., un Moş Crăciun periculos într-o comedie „în stil hollywoodian”.Horaţiu (Bogdan Iancu), un băieţel de 8 ani, care încă mai crede în Moş Crăciun, primeşte drept cadou de Sărbători o zi la mall. Aceasta ar fi trebuit să fie o zi normală de Crăciun, însă se transformă într-o adevarată aventură în momentul în care copilul se pierde de mama sa (Alina Chivulescu).

El îl întâlneşte pe Ion (Ştefan Bănică), un hoţ deghizat în Moş Crăciun, aflat în mijlocul unei operaţiuni ilegale. „Moşului” nu prea pare să-i placă copiii, însă Horaţiu se ţine scai de el, de aici începând şi „necazurile”.

Filmul „Ho Ho Ho”, produs de Media – Pro Pictures, este prima comedie românească de Crăciun şi va avea premiera vineri în mai multe cinematografe din Bucureşti, cum ar fi CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, sau din ţară, la Lotus (Oradea) ori Odeon (Cluj).
Regia este semnată de Jesus del Cerro, un regizor spaniol care în România a mai semnat alte câteva producţii, cum ar fi „Cu un pas înainte” (2007), „Contratimp 1” (2008) şi „Contratimp 2” (2009). Printre protagonişti se numără Ştefan Bănică Jr., Pavel Bartoş, Alina Chivulescu şi Bogdan Iancu.

Recomandari :

Stefan Banica : Un Craciun cu Stefan Banica

Reclame

Tag-uri:, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: